netCommerce 2.0 eies og utvikles av ErgoGroup AS.

  netCommerce støtter virksomheter som selger til andre bedrifter, og også virksomheter som selger til sluttbruker. Produktet er dog spesielt godt egnet for handelsbedrifter, som selger til andre bedrifter.
  NC2.0 inneholder også enkel funksjonalitet for hjemmeside/portal. Dette for å imøtekomme behov fra mindre bedrifter som ønsker å kombinere nettbutikk med bedriftens hjemmeside - det skal ikke være nødvendig med to løsninger, fra forskjellige leverandører!

  netCommerce inneholder støtte for kjede/konsern. Mange kjeder har en felles startside, samtidig som det enkelte medlem har sine egne selvstendige sider med nettbutikk. NC2.0 støtter single-sign-on fra kjedens side, til det respektive medlem. Det finnes også støtte for felles informasjon, som så automatisk publiseres på det enkelte medlems nettsted. Dette kan være informasjon som produktkampanjer, redaksjonell informasjon, leverandører og samarbeidspartnere med mer.

  NC2.0 er utviklet i C# .NET, og benytter MS SQL Server som database. Alle kunder har felles kildekode, der funksjonalitet styres ved å slå parametere av og på. Dette kan gjøres for nivåer helt ned til den enkelte bruker.
  Les mer om dette her.

  Her finner du produktark for NC2.0
  Produktark_netCommerce.pdf